İstatistikler
Toplam,
İçerik Sayısı:5281
Kategori Sayısı :27
Okunma sayısı :274.310.724
Bu siteyi nasıl yaptık? Kullanım Şartları Servisler  Açılış Sayfam YapAçılış Sayfam Yap  Sık kullanılanlara ekleSık Kullanılanlara Ekle Tebrik MesajlarıTebrik Mesajları   Künye  Çekinceler  İletişimİletişim
Arama Kutusu

Kategoriler
Fıkra : Hindistan cevizi Ekleyen : Murathan Bostancı
Yeni evli çift balayına Havaiye gider. Yerleştikleri otel müdürü gece otelin kulübünde en önde yer ayırır. Gösteri başlar bir yerli yere 5-6 ceviz koyar sonra penisini çıkarıp "tak tak" cevizleri kırar. Gösteri çiftte oldukça etki bırakır.

30. evlilik yıldönümlerinde aynı otele giderler. Gece yine aynı kulübe giderler. Aynı yerli çıkar bu kez 5-6 Hindistan cevizi dizer, penisini çıkarır ve yine "Tak Tak" Hindistan cevizlerini kırar.

Bizimki hayretler içinde sorar "Beyefendi 30 yıl önce ceviz şimdi Hindistan Cevizi bunun sırrı nedir?" Yerli cevap verir. "Artık yakını net göremiyorum onun için Hindistan Cevizi".
Gülmedim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Süper!
Bu fıkrayı arkadaşınıza gönderin : Bu Fıkranın yazıcınızdan çıktısını alabilirsiniz. Tıklamanız yeterli.Yazdır       Facebook'ta paylaş
Siz de fıkra eklemek için tıklayın




Gereksiz Bilgi : Eğer 8 yıl, 7 ay ve 6 gün boyunca bağırırsanız yaratacağınız ses enerjisi, bir fincan kahve ısıtmaya yeterli olacaktır.
Aynı Kategoriden Fıkralar
Süper koşan fare3.38
Memelerinden tanıdılar3.69
Din değişitiren eşi boşayamama3.98
Kafadan bıçaklandı, fark etmedi3.98
Risk Faktörü
: Herkes okuyabilir
: Argo,küfür v.s. içerir
: Küfür,erotik ifadeler v.s.
Copyright © 2004 - 20015 Murathan BOSTANCI
Bu site SPL Lisansı ile yayınlanmaktadır.