|
Fıkra : Kaşınıyo
|
Ekleyen : Ziyaretçi |
Adamin biri Pet Shop'a giderek bir Papagan almis. Satan adam ise papaganin çok küfrettigini söylemis.Bizimki yine de almis ve evine koymus.
Papagan kendisine ve gelen misafirlere sürekli "G.tünü s.kim" diyormus. Bu durum 2-3 gün sürekli tekrar etmis ve papaganin "G.tünü s.kim" sözleri bir türlü bitmiyormus.
Sahibi aldigi yere ne yapacagini sormus.Satici ise kafesinin üstünü 3 gün boyunca bir bezle örtmesi halinde papaganin düzelecegini söylemis.Adam papaganin kafesinin üstünü örtmüs.
1. gün 2. gün kustan hiç ses çikmamis.3. günün sonlarina dogru adam durumdan süphelenmis ve bezi biraz kaldirmis. Papagan da:
-"Noldu g.tün mü kasiniyo?" demis.
|
|
Bu fıkrayı arkadaşınıza gönderin : |
Yazdır
Facebook'ta paylaş
|
Gereksiz Bilgi : 1829 yılında Amerikada yaşamış olan Susan ve Deborah adlı iki kız kardeşten biri 100, diğeri 70 kilo ağırlığındaydı. Asıl ilginç olan; kardeşlerden birinin 5, diğerinin 3 yaşında olmasıydı.
|
Risk Faktörü |
: Herkes okuyabilir
: Argo,küfür v.s. içerir
: Küfür,erotik ifadeler v.s.
|
|